Eritellimusmööbel ja puitmööbli restaureerimine

Koolitused

 

Puidumaja pakub restaureerimisalaseid kursuseid.

Tule tee koos juhendajaga oma mööbliese korda! Ese peaks olema selline, mille jõuad ise kaasa võtta!

Kui on küsimusi, millist eset kaasa võtta – saada meile paar pilti ja saame anda nõu! Pildid võib saata e-mailile info@puidumaja.ee.

 

 

Järgmine koolitus on 15-16.03.2024

 

Reedel kell 18-21; laupäeval kell 10-17.

 

Mida oodata?

– Praktiline õpe: Õpid puitmööbli restaureerimise põhitõdesid ja nippe juhendaja käe all. Kõik vajalikud töövahendid ja materjalid on kohapeal olemas.

– Kohvipausid: Kaks mõnusat kohvipausi (üks mõlemal päeval) annavad sulle võimaluse lühikesteks puhkehetkedeks ja suhtlemiseks teiste osalejatega.

– Lõuna: Laupäeval pakume kerge lõuna, et hoida sind energilisena ja valmistada su ette järgmiseks tööetapiks. Omale võid kaasa võtta ka mõne vahepala, et päev veelgi nauditavamaks muuta.

– Mugavad riided: Soovitame sul kanda riideid, milles tunned ennast mugavalt ning mis võivad ka natukene määrduda. Puitmööbli restaureerimine võib olla tolmune, kuid samas äärmiselt rahuldustpakkuv tegevus!

– Hind: Kogu koolituse pakett maksab vaid 190.-, mis sisaldab käibemaksu. See on suurepärane võimalus õppida midagi uut ja lõbusat taskukohase hinnaga. Vajalik eelregistreerimine.

 

Registreeri end siin

 

JÄRGMISED KOOLITUSED:

5-6.04.2024 Registreeri end siin 

Järgmised koolitused toimuvad juba sügisel 2024